ByKay draagzakken

ByKay is een oer-Hollands merk opgezet door een moeder van vier aan de keukentafel en inmiddels heel populair. De draagzakken staan bekend om hun Click Carrier kliksysteem waarmee je de draagzakken gemakkelijk kan bevestigen. En daarnaast zijn ze verkrijgbaar in allemaal mooie stoffen en printjes, zoals ribbed velvet en furry leopard.  

1. ByKay Click Carrier Classic 

De ByKay Click Carrier Classic is een ergonomische draagzak die in twee maten komt, namelijk maat baby waarmee je jouw kindje vanaf de geboorte kan dragen tot ongeveer 2 jaar. En maat peuter, die je kan gebruiken totdat je kindje 5 jaar is. Bij ByKay is vanaf de geboorte ook echt vanaf de geboorte. Deze draagzak heeft namelijk een buikband die je om kan rollen, zodat het rugpand korten wordt gemaakt en je de allerkleinsten meteen al kan dragen. Daarnaast wordt de draagzak ook geleverd met een bevestigingsband om je baby op de rug te kunnen dragen wanneer deze wat groter is. 

 De draagzakken van ByKay worden in allerlei mooie printjes en stoffen gemaakt. Hieronder daarom een aantal variaties op een rij! 

Classic

De ‘normale’ classic komt in grijs en zwart maar er zijn nog meer kleuren en variaties van deze classic beschikbaar. Zoals blauw en black denim. Klik op een van de links hieronder en bekijk welke er allemaal zijn!  

Ribbed velvet

De Ribbed Velvet editie van de Classic heeft een hele warme uitstraling. Ideaal voor de herfst. Dat is ook terug te zien in de beschikbare kleuren. Deze is namelijk ook verkrijgbaar in de kleuren berry red, mustard brown en moss greem

Linnen

Een fijne stof voor de wat warmere dagen. De linnen variant is verkrijgbaar in hunter green en rusty brown.

Furry Leopard

Op zoek naar een draagzak met een panter printje? Zoek dan niet verder. De Classic van ByKay is namelijk ook verkrijgbaar in twee kleuren leopard. 

Reversible

Kan je niet kiezen voor welke kleur je moet gaan? Of houd je van afwisseling? Dan is de Reversible iets voor jou! Deze draagzak van ByKay kan je namelijk aan twee kanten dragen. En hoe leuk is die Delfy variant?

ByKay Click Carrier Classic Draagzak - Steelgrey

2. ByKay Click Carrier Deluxe

De Click Carrier Deluxe van ByKay is een ergonomische draagzak voor zowel baby als peuter. Te gebruiken vanaf de geboorte tot 18 kg. Deze draagzak heeft in tegenstelling tot de Classic een foam buikband en geen buikband die je om kan rollen. De buikband is tevens voorzien van klittenband om de breedte in te kunnen stellen. Deze draagzak heeft een handig slaapkapje waar een koordje onder zit dat je aan kan trekken voor extra stevigheid bij pasgeboren baby’s. Daarnaast worden er losse voetsteuntjes bij geleverd, die ervoor zorgen dat ook de grotere kinderen in een M-positie blijven zitten. 

ByKay Click Carrier Deluxe

Welke ByKay draagzak is geschikt voor mij?

Welke ByKay draagzak voor jou de beste keus is hangt van een paar zaken af. Ben je op zoek naar een draagzak voor je peuter? Dan kies je voor de ByKay Click Carrier Classic peuter maat. Ben je op zoek naar een draagzak voor jouw pasgeboren baby en verwacht je die niet langer dan 2 jaar te dragen? Dan is de baby maat van de Click Carrier Classic een goede keus! Of wil je een draagzak met een stevige heupband die je iets langer kan gebruiken? Dan kan je voor de Deluxe variant gaan. De grootste vraag die overblijft is, voor welke toffe print en stof ga je?

Vanaf wanneer kan je een ByKay draagzak gebruiken?

Je kan zowel de Classic als de Deluxe kan je gebruiken vanaf de geboorte. Maar zal voor de allerkleinsten misschien nog niet helemaal goed zitten. Dus houd hier een minimaal gewicht van 3,2 kg aan of ongeveer maat 56.

Tot welke leeftijd kan je een ByKay draagzak gebruiken?

De baby variant van de Classic kan je gebruiken tot +/- 2 jaar en de peuter variant tot +/- 5 jaar. De Deluxe kan je gebruiken tot +/- 3 jaar.

Zijn er ook ByKay draagzakken voor peuters/kleuters?

De ByKay Click Carrier Classic heeft een peuter maat. Deze is te gebruiken tot +/- 5 jaar, van 12 tot 25 kg. Je kan deze draagzak hier kopen.

Vanaf wanneer kan je de ByKay draagzak op de rug gebruiken?

Je kan je kindje ongeveer vanaf 6-9 maanden op de rug dragen, wanneer hij of zij ook zelfstandig kan zitten. Zowel de Deluxe als de Classic kunnen gedragen worden op de rug. De Classic wordt geleverd met een extra bevestigingsband die je kan gebruiken wanneer je jouw kindje op je rug wilt dragen.