Tula draagzakken

Tula is een van de best verkochte draagzakken in Nederland. Het merk heeft draagzakken voor zowel baby’s als peuters. Je herkent de draagzakken aan het opvallende oranje logo en de vele leuke printjes waar je uit kan kiezen!  

1. Tula Free To Grow

De Tula Free to Grow is een comfortabele draagzak, voor zowel jou als je kindje. De draagzak kan gebruikt worden vanaf de geboorte zonder verklein kussen. Wel moet de kleine een minimaal gewicht van 3,2 kg hebben en daarna groeit de draagzak mee door alle handige verstelmogelijkheden.  De draagzak kan op de rug en op de buik gedragen worden. En de extra vulling bij de beentjes zorgen ervoor dat de kleine er langere tijd in gedragen kan worden. Bij de draagzak komt ook een handig afneembaar kapje die je kan gebruiken tegen de zon of als de kleine in slaap is gevallen!

Tula Free to Grow draagza

2. Tula Explore

De Tula Explore kan je net als de Free to Grow al gebruiken wanneer jouw pasgeboren baby minimaal 3,2 kg is. Anders aan de Explore is dat hij een hoofdsteun heeft die je naar binnen kan vouwen wanneer het hoofdje van jouw baby nog niet sterk genoeg is en kan je de zitting afstemmen op het gewicht van jouw kleintje. Daarnaast heeft de Tula Explore de optie om je kindje op een ergonomische manier ook op de buik met het gezicht naar voren te dragen.

Tula Draagzak explore

3. Tula Lite

De Tula Lite is de perfecte draagzak voor ouders die vaak onderweg zijn! De draagzak is gemaakt van lichtgewicht en waterafstotend materiaal, wat het ideaal maakt wanneer je lange wandelingen wilt maken of wanneer je op reis gaat. De draagzak is super compact, je kan hem zelfs helemaal oprollen en als heuptasje dragen wanneer je hem even niet gebruikt. De draagzak is geschikt voor kindjes vanaf maat 68 of 5,4 kg en kan op de buik en rug gedragen worden.

 

Tula draagzak Lite

4. Tula Half Buckle

De Tula Half Buckle is een combinatie tussen een draagzak en een draagdoek. Net zoals een draagzak klik je de heupgordel  vast met een gesp. En de schouderriemen knoop je eenvoudig vast, net als een draagdoek. Je kan de Half Buckle draagzak meteen al vanaf de geboorte gebruiken tot 20 kg. De draagzak heeft drie draagposities, op de heup, rug en de buik. 

Tula draagzak half buckle

5. Tula Toddler

De Tula Toddler is een draagzak geschikt voor peuters vanaf 18 maanden.  Je kan jouw peuter op twee manieren ragen, namelijk op de rug en op de buik. Hij of zij kan gemakkelijk meegroeien door de verstelbare taille- en schouderbanden. Daarnaast heeft deze peuterdrager een kapje ter ondersteuning van het hoofd, mocht hij in slaap vallen. Of ter bescherming van de zon.

Tula Toddler Carrier Discover

Welke Tula draagzak is geschikt voor mij?

Welke Tula draagzak het beste bij jou past is afhankelijk van een aantal zaken. Ben je er nog niet helemaal over uit of je een draagzak of draagdoek wilt gebruiken? Dan kan je voor een mooie middenweg gaan met de Tula Half Buckle. Wil je de draagzak vooral gebruiken op reis of voor dagjes uit? Dan kan je de gaan voor de Tula Lite. Ben je op zoek naar een draagzak voor je peuter? Dan kan je kiezen voor de Tula Toddler. De Tula Free to Grow en Tula Explore zijn goede ergonomische draagzakken die je vanaf de geboorte tot en met 20 kg kan gebruiken. Het voornaamste verschil tussen de twee is dat je kindje in de Tula Explore ook met het gezicht naar voren gedragen kan worden. Ben jij er al over uit welke Tula draagzak geschikt is voor jou? Succes en veel draagplezier!

Vanaf wanneer kan je een Tula draagzak gebruiken?

Dat verschilt per draagzak. De Tula Free to Grow , Tula Explore en Tula Half Buckle kan je in principe vanaf de geboorte gebruiken, maar je baby moet wel een minimaal gewicht van  3,2 kg hebben. Tula Lite kan je gebruiken wanneer je kindje minimaal 5,4 kg is. Tula Toddler is specifiek ontworpen voor peuters en kan je gebruiken vanaf 18 maanden.

Tot welke leeftijd kan je een Tula draagzak gebruiken?

De verschillende Tula draagzakken hebben allemaal een ander maximum gewicht wat ze kunnen dragen. De Tule Lite kan tot maximaal 13,6 kg dragen. Tula Free to Grow, de Tula Explore  en de Tula Half Buckle tot en met 20 kg. Tula Toddler kan je gebruiken tot je peuter 27 kg is. 

Zijn er ook Tula draagzakken voor peuters/kleuters?

Zeker! De Tula Toddler is speciaal gemaakt voor peuters en kan gebruikt worden vanaf ongeveer 18 maanden tot het kindje 27 kg is. 

Met welke Tula draagzak kan je kindje met het gezicht naar  voren gedragen worden?

Met de Tula Explore kan je je kindje op een ergonomische manier op de buik met het gezicht naar voren dragen. Deze draagpositie kan je pas gebruiken wanneer je kindje gedurende langere tijd zelfstandig zijn hoofd omhoog kan houden. Dat zal ongeveer vanaf de 6 maanden zijn.  

Vanaf wanneer kan je de Tula draagzak op de rug gebruiken?

Je kan je kindje ongeveer vanaf 6-9 maanden op de rug dragen, wanneer hij of zij ook zelfstandig kan zitten.